Infrarouge expert

Solutions de chauffage infrarouge

Le blog d'infrarouge expert, trucs et astuces, nouveautés et mises à jour générales! Questions? Contcatez votre expert en chauffage infrarouge page6

Infrarouge expert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infrarouge expert website is loading...

Blog d'infrarouge expert

Blog

Blogue de l'expert infrarouge: Blog

Ontdek hoe infraroodverwarming je helpt om meer energie te krijgen, te ontstressen en sneller te herstellen [Lees ons interview met health coach Laura]

Wist je dat infraroodverwarming niet enkel een zuinige en praktische verwarming is, maar ook talloze voordelen heeft voor je gezondheid? Laura, personal coach bij Coach Me To Health, legt uit hoe infraroodpanelen je kunnen helpen om te ontstressen, sneller te herstellen na een sportinspanning en spierpijn te verminderen.

En savoir plus

Blogue de l'expert infrarouge: Blog

Haal meer uit je infrarood terrasverwarming! [Verleng je camping avonden met mobiele infraroodverwarming]

Ga jij binnenkort kamperen? Dan weet je dat er niets ontspannender is dan ‘s avonds bij je tent zitten om nog wat na te praten met vrienden, een potje te kaarten of een gezelschapsspel te spelen. En als het wat frisjes begint te worden? Dan haal je je mobiele infrarood verwarmer boven! Terrasverwarmers kunnen namelijk perfect gebruikt worden als campingvuurtje. Met infraroodverwarming geniet je overal van de warmte van de zon, ook wanneer deze al lang onder is gegaan.

En savoir plus

Blogue de l'expert infrarouge: Blog

Infraroodexpert sprak met het Joe-Netwerk op Joe FM

“Wat zijn juist de mogelijkheden van infraroodverwarming?” Wij belden met Carl van het Joe-Netwerk op Joe FM over de voordelen van infraroodpanelen in je woning of op kantoor. Veel mensen kennen infraroodverwarming enkel van de terrasverwarmers voor in je tuin of op horeca terrassen en natuurlijk infrarood sauna’s. Maar infraroodverwarming gaat veel verder. Beluister hieronder het volledige gesprek!

En savoir plus

Blogue de l'expert infrarouge: Blog

De voordelen van infrarood als badkamer verwarming ontdekken? Deze klanten gingen je voor [VLOG]

Robin en Erik kozen het afgelopen jaar voor elektrische verwarming in hun badkamer. Bij Erik maakte dit deel uit van een totaalrenovatie, Robin wilde vooral komaf maken met de trage werking van z'n pelletkachel. Ze kozen beide om infraroodpanelen te installeren in hun badkamer en kregen daar nog geen spijt van. In onze vlog leer je hoe infraroodverwarming veel van hun problemen oploste en welke voordelen een infraroodpaneel kan hebben voor jouw dagelijkse badkamer routines.

 

En savoir plus

Blogue de l'expert infrarouge: Blog

Heb je zonnepanelen, maar nog geen thuisbatterij? Ontdek de voordelen en mogelijkheden van een eigen energieopslag voor jouw woning.

Wat zijn de opties voor een voordelig energieverbruik nu de terugdraaiende teller verdwijnt? Kan je met een thuisbatterij het verlies opvangen of slechts gedeeltelijk compenseren? Lees hier welk voordeel je kan halen uit de installatie van een thuisbatterij.

En savoir plus

Blogue de l'expert infrarouge: Blog

Last van een zwakker immuunsysteem? Kan infraroodstraling helpen bij een betere gezondheid?

Heb je last van reuma, spier- of gewrichtspijn? Heb je langdurig of vaak neusklachten door een allergie? Dringend tijd om jouw immuunsysteem een boost te geven en te kiezen voor een betere levenskwaliteit. Met infraroodverwarming verbeter je jouw weerstand en immuniteit, waardoor verkoudheden, virussen en andere ziekmakers minder kans krijgen. Verwarmen met infraroodstraling is bovendien aangenaam en creëert een gezond binnenklimaat. Ontdek in deze blog alle gezondheidsvoordelen van infraroodverwarming.

En savoir plus

Blog d'infrarouge expert
Questions? Commentaires? N'hésitez pas et demandez des infos.

Qui sommes-nous

Infrarouge expert est une équipe dynamique, toujours à la recherche pour vous des produits les plus innovants, du gadget sympa jusqu'au must absolu nécessaire pour votre habitation. Nous testons bien entendu chaque produit avant de les inclure à notre gamme.
Contactez Infrarouge expert encore aujourd'hui!

Heures d 'ouverture

Lundi

Fermé

Mardi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Mercredi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Jeudi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Vendredi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Samedi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Copyright 2010-2024 Infrarouge expert.
All rights reserved.

Déclaration de confidentialité

 

    Ce site utilise des cookies pour des fonctionnalités optimales.Voir notre politique de confidentialité