Infrarouge expert

Solutions de chauffage infrarouge

De wetgeving rond fossiele brandstoffen blijft verstrengen. Zo moeten we op zoek naar duurzame alternatieven. Maar welke mogelijkheden blijven er nog over?

Infrarouge expert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infrarouge expert website is loading...

Verbod op gas- en mazout verwarming, welk alternatief blijft over?

Verbod op gas- en mazout verwarming, welk alternatief blijft over?

Nu fossiele brandstoffen meer en meer worden verboden, moeten we massaal op zoek naar andere alternatieven. Welke optie is nu wel nog duurzaam en budgetvriendelijk? Welk type verwarming zal in de toekomst niet worden afgestraft? Hoe kan jij toch nog besparen op je energiefactuur? 

Infrarouge expert Blog: Verbod op gas- en mazout verwarming, welk alternatief blijft over?

Verbod op alle fossiele brandstoffen

Het plaatsen en vervangen van stookolieketels is reeds verboden maar nu is er ook een verbod op aardgas voor grote nieuwbouwprojecten. De wetgeving rond deze vervuilende grondstoffen wordt strenger en strenger. België is dan ook volop bezig met de uitfasering van fossiele brandstoffen. Het doel is om stookolie en aardgas volledig weg te werken als mogelijke opties voor het verwarmen van onze woning en om te schakelen naar duurzame alternatieven.

Het aantal verwarmingsmogelijkheden neemt dus drastisch af en laat heel wat mensen met veel vragen achter. Zijn er eigenlijk nog wel duurzame en vooral betaalbare alternatieven beschikbaar?

Elektrisch verwarmen is de oplossing

Elektrisch verwarmen, met name infraroodverwarming, kan een oplossing bieden in elke woning. Infraroodpanelen zijn erg milieuvriendelijk en duurzaam. Zo draag jij eenvoudig je steentje bij aan een beter milieu zonder in te boeten aan wooncomfort. Bovendien is infrarood perfect te combineren met groene stroom. Zo heb je geen CO2 uitstoot en blijf je niet zitten met overtollige elektriciteit van je zonnepanelen. Win-win, toch?

Goed voor je portemonnee

Als je denkt dat elektrisch verwarmen onbetaalbaar is, hebben we goed nieuws voor jou. Infraroodverwarming is namelijk niet alleen milieuvriendelijk het is ook zeer voordelig. Want beschik je over zonnepanelen dan verwarm je je woning bijna gratis met infrarood. Geen nood, ook als je niet over zonnepanelen beschikt, blijft infraroodverwarming een betaalbare en energiezuinige keuze. Dit ligt voornamelijk aan de efficiënte manier waarop infraroodpanelen een ruimte verwarmen.

Bovendien zijn de panelen ook nog eens heel eenvoudig te installeren. Je bevestigt ze aan de muur of het plafond, steekt de stekker in het stopcontact en klaar. Breekwerken komen hier dus niet aan te pas. Zo bespaar je ook een heleboel op installatiekosten.

Wil jij graag een verwarming die in de toekomst niet fiscaal wordt afgestraft? Contacteer onze experten en we bekijken samen met jou wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw woning.

Verbod op gas- en mazout verwarming, welk alternatief blijft over?
Questions? Commentaires? N'hésitez pas et demandez des infos.

Qui sommes-nous

Infrarouge expert est une équipe dynamique, toujours à la recherche pour vous des produits les plus innovants, du gadget sympa jusqu'au must absolu nécessaire pour votre habitation. Nous testons bien entendu chaque produit avant de les inclure à notre gamme.
Contactez Infrarouge expert encore aujourd'hui!

Contact

Heures d 'ouverture

Lundi

Fermé

Mardi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Mercredi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Jeudi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Vendredi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Samedi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Copyright 2010-2024 Infrarouge expert.
All rights reserved.

Déclaration de confidentialité

 

    Ce site utilise des cookies pour des fonctionnalités optimales.Voir notre politique de confidentialité