Infrarouge expert

Solutions de chauffage infrarouge

Infraroodverwarming helpt je herstellen, genieten en ontspannen. Ontdek de voordelen van infraroodpanelen voor je badkamer.

Infrarouge expert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infrarouge expert website is loading...

Zo verandert infraroodverwarming je badkamer in een wellness center

Zo verandert infraroodverwarming je badkamer in een wellness center

Je lichaam verzorgen en regelmatig echt tot rust komen is belangrijk. Daar zijn we het allemaal over eens. Maar moet je daarvoor wekelijks naar een dure spa trekken? Niet als je thuis over infraroodverwarming beschikt. Met infrarood panelen maak je jouw badkamer tot je eigen intieme privé kuuroord.

Infrarouge expert Blog: Zo verandert infraroodverwarming je badkamer in een wellness center

EEN SNELLER HERSTEL MET NATUURLIJKE ZONNESTRALEN

Met infrarood haal je de zon binnen in je badkamer. Infrarood heeft immers dezelfde werking op het lichaam als zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke uv-straling. Wanneer infraroodstralen op je huid vallen, bevordert dit de bloedcirculatie en bijgevolg de afvoer van schadelijke stoffen uit je lichaam. Ook je huid zelf vaart er wel bij. De aanvoer van zuurstofrijk bloed bevordert namelijk de vernieuwing van je huidcellen. En dat knusse, warme gevoel telkens je je badkamer binnenwandelt krijg je er gratis bij.

Deze kennis is trouwens niet nieuw. De medische wereld is al langer bekend met de helende krachten van infraroodstraling. Heb je last van spier- of gewrichtspijn? Dan is een infraroodkuur vaak deel van de remedie. Een betere doorbloeding zorgt op die manier voor een sneller herstelproces.

ADEM VRIJER MET INFRAROODPANELEN

Droge lucht is nefast voor je gezondheid. Bij een lage luchtvochtigheid krijgen je longen minder zuurstof binnen maar je lichaam verliest ook sneller vocht. Bovendien komt er meer stof in de lucht wat dan weer voor irritatie zorgt aan je neus, keel en ogen.

Het goede nieuws is dat infraroodverwarming geen invloed heeft op de luchtvochtigheid in een ruimte. Waar een klassieke verwarming de lucht in een kamer opwarmt, richt infrarood zich enkel op personen en objecten. Met infrarood panelen aan de muur of op je plafond, bespaar je je dus hele hoop gezondheidsklachten.

GEZOND DOUCHEN IN ALLE COMFORT

Warm water tijdens het douchen mag dan aangenaam aanvoelen, in grote mate is het niet bepaald goed voor je lichaam. Je spieren worden er loom van en je huid droogt uit. Ervaar je koud douchen echter niet als een ontspannend? Je bent niet alleen. Maar een infrarood Sunshower biedt de uitkomst. Dit infraroodpaneel wordt in je badkamer geïnstalleerd – en kan zelfs in de muur verwerkt worden – zodat je de temperatuur van je kraan naar beneden kan draaien zonder te beginnen rillen.

Het resultaat? De combinatie van gezondheidsvoordelen van infraroodstraling én koud douchen. Van een versterkte huid tot een verhoogd immuunsysteem en meer energie!

Wil je daarnaast ook wat extra vitamine D? Dan kan je gaan voor de Sunshower uitvoering met Uv-licht, die via ultraviolette straling de aanmaak van vitamine D stimuleert. Je hoeft je echter geen zorgen te maken om ongewenste pigmentverkleuring of zonnebrand, want in tegenstelling tot bij het zonnebaden of de zonnebank, worden de dosissen Uv-straling bij de Sunshower bewust laag gehouden.

Wil jij in alle comfort en in eigen huis aan je gezondheid werken? Neem dan contact op met Infraroodexpert en samen bespreken we hoe we jouw badkamer kunnen omtoveren tot een privé wellness!

Benieuwd hoe je jouw badkamer kan omvormen tot je eigen, intieme privé spa?
Questions? Commentaires? N'hésitez pas et demandez des infos.

Qui sommes-nous

Infrarouge expert est une équipe dynamique, toujours à la recherche pour vous des produits les plus innovants, du gadget sympa jusqu'au must absolu nécessaire pour votre habitation. Nous testons bien entendu chaque produit avant de les inclure à notre gamme.
Contactez Infrarouge expert encore aujourd'hui!

Contact

Heures d 'ouverture

Lundi

Fermé

Mardi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Mercredi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Jeudi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Vendredi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Samedi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Copyright 2010-2024 Infrarouge expert.
All rights reserved.

Déclaration de confidentialité

 

    Ce site utilise des cookies pour des fonctionnalités optimales.Voir notre politique de confidentialité