Infrarouge expert

Solutions de chauffage infrarouge

Infraroodverwarming voorziet jou van een aangename warmte wanneer jij dit het meest nodig hebt. Bijvoorbeeld in de badkamer tijdens je ochtendroutine.

Infrarouge expert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infrarouge expert website is loading...

Begint elke dag met een koude schok in je badkamer?

Begint elke dag met een koude schok in je badkamer?

Beginnen jouw ochtenden met veel oeh's en aah's als je de badkamer binnenwandelt? Sta je steeds te bibberen tijdens je ochtendroutine? Of wil je onmiddellijk terug je warm bed inkruipen na het voelen van die veel te frisse badkamervloer?

Infrarouge expert Blog: Begint elke dag met een koude schok in je badkamer?

BRENG DE ZON NAAR JE BADKAMER

Infraroodverwarming is dé ideale oplossing voor jouw badkamerfobie! De warmte van infraroodpanelen is te vergelijken met de warmte van zonnestralen (maar dan zonder schadelijke UV). Zo verwarm je met infrarood, net zoals de zon, rechtstreeks objecten, personen, muren,... in plaats van de lucht in een ruimte zoals bij klassieke verwarmingen. Op deze manier heb je veel minder energie nodig om je badkamer aangenaam warm te krijgen. Infraroodverwarming is dus ontzettend efficiënt en energiezuinig.

SNEL DE GEWENSTE TEMPERATUUR

Ben jij het ook zo beu om steeds kostbare tijd te verliezen met wachten tot de badkamer is opgewarmd? Of heb je genoeg van vliegensvlug in je kleren te moeten springen na het nemen van een douche of bad? Dankzij de efficiëntie van infraroodpanelen is je badkamer opgewarmd in no-time. Je voelt onmiddellijk een heerlijk warme gloed. Alsof je bent ontwaakt op een tropische bestemming. Je kan dus rustig de tijd nemen om je klaar te maken en volledig relaxed de deur uitwandelen. Bovendien geniet je nog uren na als je lichaam ‘s ochtends goed is opgewarmd. Zo trotseer jij onze gure Belgische dagen zonder problemen.

WEG MET VOCHTPROBLEMEN

Een veelvoorkomende ergernis in badkamers bestaat uit vocht en schimmel. Klassieke convectieverwarmingen werken dit dan ook vaak in de hand. Ze zorgen voor vochtige lucht in de badkamer waardoor condens op de muren blijft staan en spiegels aandampen. Met infraroodverwarming zijn vochtproblemen verleden tijd. Door de directe stralingswarmte van de panelen blijven spiegels, ramen en muren lekker warm waardoor ze minder aandampen. Condens en schimmels krijgen geen kans meer.

COMPACT EN STIJLVOL VERWARMEN

Vaak heeft men in de badkamer geen plaats voor een groot verwarmingselement. Daarom is infraroodverwarming uiterst geschikt. De panelen zijn erg dun en je bevestigt ze eenvoudig aan de muur of aan het plafond. Bovendien zijn infraroodpanelen perfect te combineren met andere functionaliteiten. Zo kan je een infraroodverwarming integreren in de badkamerspiegel of combineren met led verlichting. er zijn ontzettend veel design mogelijkheden waardoor infraroodpanelen in elk interieur passen.

Wil jij je dagen zonder koude schok beginnen en volledig relaxed je dag kunnen starten? Contacteer Infraroodexpert en kom zelf de heerlijke warmte van infraroodpanelen ervaren in onze showroom.

Begint elke dag met een koude schok in je badkamer?
Questions? Commentaires? N'hésitez pas et demandez des infos.

Qui sommes-nous

Infrarouge expert est une équipe dynamique, toujours à la recherche pour vous des produits les plus innovants, du gadget sympa jusqu'au must absolu nécessaire pour votre habitation. Nous testons bien entendu chaque produit avant de les inclure à notre gamme.
Contactez Infrarouge expert encore aujourd'hui!

Contact

Heures d 'ouverture

Lundi

Fermé

Mardi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Mercredi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Jeudi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Vendredi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Samedi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Copyright 2010-2024 Infrarouge expert.
All rights reserved.

Déclaration de confidentialité

 

    Ce site utilise des cookies pour des fonctionnalités optimales.Voir notre politique de confidentialité