Infrarouge expert

Solutions de chauffage infrarouge

Minder breekwerk = minder installatiekosten Wil je je badkamer een (bescheiden) make-over geven? Misschien wil je wel een tweepersoons douche of een luxueus ligbad installeren

Infrarouge expert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infrarouge expert website is loading...

Badkamerrenovatie? Zo bespaar jij heel wat aanschaf- en installatiekosten.

Badkamerrenovatie? Zo bespaar jij heel wat aanschaf- en installatiekosten.

Is je badkamer aan vernieuwing toe maar is je budget gelimiteerd? Is de verwarming in je woning verouderd maar kijk je op tegen al het breekwerk van een renovatie? Benieuwd hoe je budgetvriendelijk en zonder breekwerken je verwarming een update geeft?  

Ontdek waarom infraroodverwarming de ideale oplossing is.

Infrarouge expert Blog: Badkamerrenovatie? Zo bespaar jij heel wat aanschaf- en installatiekosten.

Minder breekwerk = minder installatiekosten

Wil je je badkamer een (bescheiden) make-over geven? Misschien wil je wel een tweepersoons douche of een luxueus ligbad installeren. Maar daarvoor moet die radiator plaatsmaken. De moed zakt je in de schoenen, want dat betekent dat er nieuwe waterleidingen getrokken moeten worden. Conclusie: bovenop de kosten van je nieuwe douche, bad en/of badkamermeubel komen nog een hoop onvoorziene kosten.

Wat je afbreekt moet je logischerwijs ook weer opbouwen. Vloerverwarming is leuk als je sowieso een nieuwe vloer wil maar ook de buizen van conventionele radiatoren worden in de vloer ingewerkt. Je badkamervloer opnieuw laten betegelen of zelfs opnieuw laten chappen zorgt ook voor aanzienlijke kosten. Jammer als je de bestaande tegels gewoon wou hergebruiken.

Infraroodpanelen in opbouw zijn hier een goede oplossing. Aangezien infraroodpanelen geen watertoevoer of -afvoer nodig hebben moet je de bestaande vloer niet uitbreken en bespaar je zo een hele hoop onnodige extra kosten die je voor een kleine make-over niet wil maken. Het enige wat voorzien moet worden is een elektriciteitskabel voor de voeding van een paneel, die door een bestaand vals plafond geleid kan worden, of simpelweg in opbouw met een subtiel kabelgootje weggewerkt kan worden.

Lage aanloopinvestering

Misschien kadert de make-over van je badkamer wel in grotere werken en wil je investeren in een nieuw verwarmingssysteem. Sommige investeringen zoals een geothermische warmtepomp leveren op lange termijn (10 à 15 jaar) een goed rendement op, maar een aanloopkost van rond 20.000 euro financieren is voor velen quasi onmogelijk. De meeste oplossingen vereisen dan nog eens dat de woning goed geïsoleerd is. Het gemiddeld prijskaartje voor de isolatie van de drie gevels van een halfopen bebouwing? 10.000 euro. En dan hebben we het nog niet over dak- en vloerisolatie.

Wat is dan het alternatief? Infraroodpanelen zijn in vergelijking met andere verwarmingssystemen goedkoop in aanschaf. Daarbij heb je het sneller warm, moeten ze niet constant aan staan om warme lucht te produceren en werken ze ook relatief goed in huizen die niet volgens de huidige standaarden geïsoleerd zijn. Het resultaat van al deze factoren: een verwarming waarvoor je geen fortuin vooraf moet ophoesten, maar je tegelijkertijd ook niet blauw betaalt aan energiekosten.

Frustratieloos verbouwen

Verbouwingswerken brengen veel ellende met zich mee. Des te langer ze duren, des te meer frustratie zich opbouwt. Breekwerken zorgen voor stof en rommel die dan ook nog eens ontzorgd moet worden. Dagelijks is er veel volk in je huis en er wordt aanzienlijk wat lawaai gemaakt. Vanzelfsprekend wil je die overlast tot een minimum beperken.

Ook hier bieden infraroodpanelen natuurlijk een groot voordeel. Ze worden met enkele schroeven in het plafond gemonteerd en er moet slechts sporadisch geboord worden. Dat zorgt ervoor dat we een minimum aan geluids- en stofoverlast kunnen garanderen. Vaak duurt de installatie van jouw infraroodpanelen niet langer dan enkele uren.

Wil jij je badkamer renoveren met een minimum aan kosten en overlast? Infraroodpanelen zijn de manier om je badkamer te renoveren, ook met een bescheiden budget. Meer info? Aarzel niet om Infraroodexpert te contacteren.

Badkamerrenovatie? Zo bespaar jij heel wat aanschaf- en installatiekosten.
Questions? Commentaires? N'hésitez pas et demandez des infos.

Qui sommes-nous

Infrarouge expert est une équipe dynamique, toujours à la recherche pour vous des produits les plus innovants, du gadget sympa jusqu'au must absolu nécessaire pour votre habitation. Nous testons bien entendu chaque produit avant de les inclure à notre gamme.
Contactez Infrarouge expert encore aujourd'hui!

Contact

Heures d 'ouverture

Lundi

Fermé

Mardi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Mercredi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Jeudi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Vendredi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Samedi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Copyright 2010-2024 Infrarouge expert.
All rights reserved.

Déclaration de confidentialité

 

    Ce site utilise des cookies pour des fonctionnalités optimales.Voir notre politique de confidentialité