Infrarouge expert

Solutions de chauffage infrarouge

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN VAN INFRAROODVERWARMING IN JE WONING? Infraroodexpert

Infrarouge expert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infrarouge expert website is loading...

Infraroodexpert sprak met het Joe-Netwerk op Joe FM

Infraroodexpert sprak met het Joe-Netwerk op Joe FM

“Wat zijn juist de mogelijkheden van infraroodverwarming?” Wij belden met Carl van het Joe-Netwerk op Joe FM over de voordelen van infraroodpanelen in je woning of op kantoor. Veel mensen kennen infraroodverwarming enkel van de terrasverwarmers voor in je tuin of op horeca terrassen en natuurlijk infrarood sauna’s. Maar infraroodverwarming gaat veel verder. Beluister hieronder het volledige gesprek!

Infrarouge expert Blog: Infraroodexpert sprak met het Joe-Netwerk op Joe FM

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN VAN INFRAROODVERWARMING IN JE WONING?

Infraroodexpert:

In de zomer ligt de focus natuurlijk op de infrarood terrasverwarming om de avonden op je (horeca)terras of in je tuin te verlengen. Je kan zo comfortabel buiten blijven zitten, ook wanneer het wat frisser begint te worden. Het afgelopen jaar was er bovendien ook in de wintermaanden interesse in terrasverwarmers omdat veel mensen buiten afspraken met vrienden en familie.

De meeste infraroodverwarming wordt echter binnen geplaatst. In badkamers, thuisbureaus, slaapkamers, ... overal waar je nood hebt aan snelle, aangename warmte. Infraroodpanelen kan je aan de muur of tegen het plafond hangen en geven warmte zonder van kleur te veranderen. Niet te vergelijken dus met het geel-rode licht van een terrasverwarmer. Infrarood verwarmers behouden hun oorspronkelijke kleur, en die kan je bovendien zelf kiezen.

Infraroodpanelen zijn verkrijgbaar in een grote waaier aan RAL-kleuren, maar je kan ook gaan personaliseren. Je eigen foto of favoriete schilderij afdrukken op een infraroodpaneel? Geen probleem. Een verwarmd krijtbord voor boodschappenlijstjes of een canvas voor je kinderen om zich op uit te leven? Infraroodpanelen kunnen naast een gezellige verwarming ook een echte meerwaarde betekenen voor je interieur.

Daarnaast biedt infraroodverwarming ook heel wat gezondheidsvoordelen. Infraroodstraling helpt tegen spier- en gewrichtspijn, versterkt je immuunsysteem en voorkomt irritaties aan je luchtwegen. Niets dan voordelen dus.

Interesse in infraroodverwarming voor je woning, op kantoor of in je horecazaak? Contacteer Infraroodexpert voor een vrijblijvend gesprek.

Infraroodexpert sprak met het Joe-Netwerk op Joe FM
Questions? Commentaires? N'hésitez pas et demandez des infos.

Qui sommes-nous

Infrarouge expert est une équipe dynamique, toujours à la recherche pour vous des produits les plus innovants, du gadget sympa jusqu'au must absolu nécessaire pour votre habitation. Nous testons bien entendu chaque produit avant de les inclure à notre gamme.
Contactez Infrarouge expert encore aujourd'hui!

Contact

Heures d 'ouverture

Lundi

Fermé

Mardi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Mercredi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Jeudi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Vendredi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Samedi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Copyright 2010-2024 Infrarouge expert.
All rights reserved.

Déclaration de confidentialité

 

    Ce site utilise des cookies pour des fonctionnalités optimales.Voir notre politique de confidentialité