Infrarouge expert

Solutions de chauffage infrarouge

Infraroodverwarming is het ideale alternatief voor jouw accumulatieverwarming. Geef je verwarming een upgrade en bespaar tegelijkertijd op je energiefactuur.

Infrarouge expert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infrarouge expert website is loading...

Accumulatieverwarming wordt massaal vervangen door infraroodverwarming, ontdek waarom.

Accumulatieverwarming wordt massaal vervangen door infraroodverwarming, ontdek waarom.

Zit jij nog steeds met een accumulatieverwarming in je huis of appartement? Heb je graag een verwarming die sneller verwarmt? Ben je op zoek naar een stijlvol alternatief? Eentje die minder plek inneemt? Dan zijn infraroodpanelen misschien wel iets voor jou.

Infrarouge expert Blog: Accumulatieverwarming wordt massaal vervangen door infraroodverwarming, ontdek waarom.

Accumulatieverwarming volledig achterhaald

Als jij heel wat jaren geleden koos voor een accumulatieverwarming lagen het voordelige nachttarief en de aparte teller waarschijnlijk aan de basis van deze beslissing. Anno 2022 blijft er jammer genoeg niet veel meer over van deze voordelen.

Accumulatieverwarmingen zijn namelijk niet de meest efficiënte elektrische energie verbruikers. Want ze kunnen te veel warmte opslaan waardoor ze energie verspillen. Daarnaast wordt tegen deze zomer het verschil tussen het duurdere dagtarief en het voordelige nachttarief volledig afgeschaft. Je gaat dus best op zoek naar een modern en energiezuinig alternatief als je je energiefactuur toch nog wat in de hand wil houden.

Onmiddellijke warmte

Bij accumulatieverwarmingen stijgt de temperatuur ontzettend traag. Bovendien wordt de warmte bij klassieke convectorradiatoren zoals accumulatieverwarming niet gelijkmatig verdeeld over een ruimte aangezien de warme lucht stijgt. Infraroodverwarming doet hier net het tegenovergestelde. Infraroodpanelen worden namelijk meteen warm en dankzij de gerichte stralingswarmte creëer je in de volledige ruimte een aangename temperatuur.

Eenvoudige temperatuurregeling

Accumulatieverwarmingen slaan warmte op. Als de opgeslagen warmte doorheen de dag is opgebruikt, moet men wachten tot de accumulatieverwarming opnieuw is opgeladen. Dit is dus een zeer omslachtige manier van verwarmen. Ook zijn de mogelijkheden voor het regelen van de temperatuur bij deze verwarming zeer beperkt. Infraroodverwarming is daarentegen zeer gemakkelijk te regelen.

Plaatsbesparend

Een veelvoorkomende ergernis bij accumulatieverwarmingen is het formaat. Deze grote ‘bakken’ nemen heel wat kostbare plaats in beslag en zijn niet bepaald eenvoudig weg te werken in je interieur. Wil je graag een subtiele en compacte verwarming in huis? Dan zijn infraroodpanelen een uiterst geschikt alternatief. De panelen zijn flinterdun en heel gemakkelijk aan de muur of zelfs aan het plafond te bevestigen. Zo heb jij meer ruimte voor mooie meubels en decoratie.

De geschikte match voor elk interieur

Benieuwd of infraroodverwarming wel in je interieur past? Dankzij de vele designopties is een geschikt ontwerp voor jouw woning gegarandeerd. Voor diegenen die verwarmingselementen liefst zo weinig mogelijk laten opvallen zijn er enkele combinaties met handige functionaliteiten zoals spiegels, krijtborden, verlichting, … Mag het wat meer zijn en ben je op zoek naar een echte eye-catcher? Dan kan je ook gaan voor een mooi fotopaneel of een stijlvol paneel in natuursteen.

Klaar voor een modern en energiezuinig alternatief voor je verouderde en dure accumulatieverwarming? Contacteer infraroodexpert en ontdek de moderne mogelijkheden voor jouw woning.

Accumulatieverwarming wordt massaal vervangen door infraroodverwarming, ontdek waarom.
Questions? Commentaires? N'hésitez pas et demandez des infos.

Qui sommes-nous

Infrarouge expert est une équipe dynamique, toujours à la recherche pour vous des produits les plus innovants, du gadget sympa jusqu'au must absolu nécessaire pour votre habitation. Nous testons bien entendu chaque produit avant de les inclure à notre gamme.
Contactez Infrarouge expert encore aujourd'hui!

Contact

Heures d 'ouverture

Lundi

Fermé

Mardi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Mercredi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Jeudi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Vendredi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Samedi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Copyright 2010-2024 Infrarouge expert.
All rights reserved.

Déclaration de confidentialité

 

    Ce site utilise des cookies pour des fonctionnalités optimales.Voir notre politique de confidentialité