Infrarouge expert

Solutions de chauffage infrarouge

Infrarouge expert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infrarouge expert website is loading...

Opendeurweekend: Kom onze wellnesstoestellen zelf ervaren en creëer je eigen wellness in huis.

Opendeurweekend: Kom onze wellnesstoestellen zelf ervaren en creëer je eigen wellness in huis.

Ben je aan het twijfelen over de aanschaf van je eigen wellness toestellen zoals een Sunshower of een massagestoel? Maar wil je graag eerst de verschillende mogelijkheden eens uittesten? Of heb je nood aan professionele begeleiding in je keuze? Kom dan langs in onze showroom tijdens ons ‘WELLNESS-OPENDEURWEEKEND' op zaterdag 22 en zondag 23 oktober (10u00 - 17u00) en ervaar zelf het genot van deze toestellen.

Infrarouge expert Blog: Opendeurweekend: Kom onze wellnesstoestellen zelf ervaren en creëer je eigen wellness in huis.

Ervaar de Sunshower, een all-in-one booster voor je gezondheid

De naam doet het waarschijnlijk al wel vermoeden. Een Sunshower van Infraroodexpert haalt de vele voordelen van de zon naar je douche zonder de schadelijke UV stralen. De Sunshower zorgt voor een gezonde verantwoorde portie vitamine D het hele jaar door. Zonlicht heeft namelijk een positief effect op zowel je energieniveau alsook je welzijn en zelfs je slaapritme. Het infraroodlicht verbetert de bloedsomloop en herstelt zo eenvoudig pijnlijke spieren. Na één druk op het touchpad doen de infraroodstralen hun werk en kan jij genieten van een heerlijk ontspannende en tegelijkertijd verkwikkende douche.

Geniet van een heerlijke massage in een Casada massagestoel:

Heb jij een zittende job? Of eerder eentje waarbij je juist heel wat stappen doet? Dan is er niets beter dan na een lange werkdag even heerlijk te kunnen relaxen. Een Casada massagestoel is dan ook een must-have wellnesstoestel voor in huis! Een massage van 10 à 15 minuten is al voldoende om stress te verlagen. Bovendien verbetert de massage van de rug je gehele zithouding. Hierdoor ervaar je aanzienlijk minder spanning en pijnlijke spieren in je rug, nek en schouders.

Je stelt de stoel één keer in op jouw lichaam en vervolgens kan je genieten van een korte of lange massage - afhankelijk van wat jij op dat moment nodig hebt. Zo ben je meteen weer helemaal zen.

Test zelf de Sunshower of Casada massagestoelen bij Infraroodexpert

Wil jij ook graag een kwalitatief wellnesstoestel in huis? Dan is het belangrijk om jezelf voldoende te informeren over de verschillende mogelijkheden. Daarom ben je tijdens ons ‘wellness opendeurweekend’ op zaterdag 22 en zondag 23 oktober (10u00 - 17u00) welkom in onze showroom om de Sunshower en de massagestoelen van Casada zelf te komen uittesten. Om de hele wellnesservaring compleet te maken bieden we dit weekend ook uitzonderlijk enkele hapjes en drankjes aan. Van ontspanning gesproken! Kom gezellig de voordelen van deze wellnesstoestellen ervaren.

Meer weten over onze Sunshower en Casada massagestoelen? Contacteer Infraroodexpert voor meer informatie. Ontdek alles over ons opendeurweekend via ons event op Facebook.

Opendeurweekend: Kom onze wellnesstoestellen zelf ervaren en creëer je eigen wellness in huis.
Questions? Commentaires? N'hésitez pas et demandez des infos.

Qui sommes-nous

Infrarouge expert est une équipe dynamique, toujours à la recherche pour vous des produits les plus innovants, du gadget sympa jusqu'au must absolu nécessaire pour votre habitation. Nous testons bien entendu chaque produit avant de les inclure à notre gamme.
Contactez Infrarouge expert encore aujourd'hui!

Contact

Heures d 'ouverture

Lundi

Fermé

Mardi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Mercredi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Jeudi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Vendredi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Samedi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Copyright 2010-2024 Infrarouge expert.
All rights reserved.

Déclaration de confidentialité

 

    Ce site utilise des cookies pour des fonctionnalités optimales.Voir notre politique de confidentialité