Infrarouge expert

Solutions de chauffage infrarouge

Infraroodverwarming voldoet aan alle veiligheidseisen en zorgt ervoor dat jij het snel warm krijgt.

Infrarouge expert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infrarouge expert website is loading...

Verwarm je badkamer veilig en snel met infraroodpanelen

Verwarm je badkamer veilig en snel met infraroodpanelen

Wil jij een aangenaam warme badkamer op momenten wanneer het er echt toe doet, zoals wanneer je uit de douche of het bad stapt? Ben je op zoek naar een snelle energiezuinige badkamerverwarming die ook veilig is? Wil je een verwarming die zelfs enkele positieve effecten op je gezondheid heeft? Infraroodverwarming voldoet aan alle veiligheidseisen en zorgt ervoor dat jij het snel warm krijgt. 

Infrarouge expert Blog: Verwarm je badkamer veilig en snel met infraroodpanelen

Snelle opwarming

De badkamer is geen kamer waar je veel uren per dag spendeert. Je hoeft ze dus niet de hele dag onnodig te verwarmen. Maar je wil het natuurlijk wel warm hebben wanneer je in of uit je douche stapt. Bij een klassieke verwarming kan het lang duren vooraleer je badkamer een aangename temperatuur heeft. Zeker bij hoge plafonds gaat er enorm veel warmte verloren, omdat de warme lucht stijgt.

Bij infraroodverwarming daarentegen gaat er geen kostbare warmte verloren en wordt er geen onnodige energie verbruikt. Dankzij de gerichte opwarming van muren, badkamermeubels en personen in de ruimte krijg je het snel aangenaam warm in je badkamer. Je zet het paneel alleen aan op de juiste momenten waardoor je deze ruimte niet onnodig gaat verwarmen doorheen de dag.

Veilig elektrisch verwarmen

Infraroodpanelen zijn enorm veilig om je huis elektrisch te verwarmen. Zo is er een ingebouwde sensor die ervoor zorgt dat de panelen stoppen met verwarmen als de gewenste temperatuur bereikt wordt. Ze zijn overigens ook aanraakveilig: de panelen binnen handbereik bereiken nooit een temperatuur die hoog genoeg is om tot verbranding te leiden.

Natuurlijk zijn de meeste infraroodpanelen ook geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes zoals de badkamer, omdat ze voldoende afgeschermd zijn tegen vochtinsijpeling. Panelen van Europese makelij zijn ook voorzien van de nodige keurmerken, die garanderen dat het apparaat veilig is en voldoet aan de nodige Europese veiligheidseisen.

Enkel voordelen voor je gezondheid

De warmtestraling die door infraroodpanelen wordt afgegeven is perfect veilig. Je kan de straling zelfs vergelijken met de straling die door een tegelkachel wordt afgegeven. Ook zonnestralen, waarvan we een dagelijkse dosis nodig hebben om gezond te blijven, bestaat voor een groot deel uit infraroodstralen. Maar als we onze huid moeten beschermen tegen de zon, zijn infraroodpanelen dan toch niet gevaarlijk? Neen hoor, omdat de infraroodstralen geen schadelijke UV-stralen bevatten.

Infraroodstraling heeft zelfs heel veel positieve effecten op je gezondheid. Het is goed voor je spieren en gewrichten, je huid en je ogen. Ook mensen met astma of allergieën ervaren positieve effecten van infraroodverwarming.

Ook benieuwd naar alle praktische én gezondheidsvoordelen van infraroodverwarming? Onze medewerkers bij Infraroodexpert nemen graag de tijd om alles uit de doeken te doen. Contacteer ons voor een afspraak.

Verwarm je badkamer veilig en snel met infraroodpanelen
Questions? Commentaires? N'hésitez pas et demandez des infos.

Qui sommes-nous

Infrarouge expert est une équipe dynamique, toujours à la recherche pour vous des produits les plus innovants, du gadget sympa jusqu'au must absolu nécessaire pour votre habitation. Nous testons bien entendu chaque produit avant de les inclure à notre gamme.
Contactez Infrarouge expert encore aujourd'hui!

Contact

Heures d 'ouverture

Lundi

Fermé

Mardi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Mercredi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Jeudi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Vendredi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Samedi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Copyright 2010-2024 Infrarouge expert.
All rights reserved.

Déclaration de confidentialité

 

    Ce site utilise des cookies pour des fonctionnalités optimales.Voir notre politique de confidentialité