Infrarouge expert

Solutions de chauffage infrarouge

Infrarood ledpanelen combineren gezellige warmte en sfeervolle verlichting in elke kamer, groot of klein.

Infrarouge expert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infrarouge expert website is loading...

De ideale sfeer en temperatuur in elke kamer? Met infrarood ledpanelen combineer je snelle, zuinige warmte met sfeervolle verlichting

De ideale sfeer en temperatuur in elke kamer? Met infrarood ledpanelen combineer je snelle, zuinige warmte met sfeervolle verlichting

In je badkamer, bergruimte of kantoor heb je vaak geen ruimte op je muren om een verwarming te plaatsen. De oplossing? Infrarood ledpanelen. Deze infraroodpanelen installeer je op je plafond en zijn voorzien van ingebouwde ledverlichting. Zo bespaar je ruimte en combineer je sfeervolle verlichting met gezellige warmte. Deze maand is bovendien hét moment om te kiezen voor infrarood ledpanelen want Infraroodexpert geeft tot 31 december 25% korting op alle ledverlichting of installeert deze infrarood ledpanelen gratis bij jouw thuis of op kantoor.

Infrarouge expert Blog: De ideale sfeer en temperatuur in elke kamer? Met infrarood ledpanelen combineer je snelle, zuinige warmte met sfeervolle verlichting

Sfeerverlichting op maat: Houd jij meer van direct of indirect licht?

Ledverlichting, dat bestaat in veel vormen en kleuren. Heb je bijvoorbeeld al eens nagedacht of je de voorkeur geeft aan indirect of direct licht in je slaapkamer of badkamer? Bij infraroodpanelen met directe verlichting worden de leds gemonteerd rondom het paneel. Deze directe ledverlichting levert voldoende licht om de hele ruimte gelijkmatig te verlichten. Bij ledpanelen met indirecte verlichting zitten de ledlichtjes achter het paneel en schijnen op de muur of plafond. Dit weerkaatste licht dompelt de kamer onder in een aangename, zachte sfeer.

Creëer de sfeer die je wil, op het moment dat je het wil

Felle kleuren die je wat extra energie geven of liever zacht wit licht dat voor een serene, relaxerende sfeer in je kamer zorgt? Met leds kan je op elk moment de sfeer in een ruimte aanpassen aan jouw wensen. Je kan daarbij kiezen voor gewone, witte verlichting of gekleurde rgb-leds. De kleur die je wilt, stel je zelf in. Of je laat de verschillende kleuren automatisch afwisselen.

Welke sfeer je ook wilt creëren, je hebt er slechts één druk op de knop voor nodig. Infraroodverwarming met leds bedien je namelijk met een afstandsbediening. Vanuit je luie zetel zet je de temperatuur van het paneel makkelijk een paar graadjes hoger en dim je het licht tot de juiste sterkte. Zo verander je ook de kleuren van je kleurenleds wanneer je maar wilt.

De ideale sfeer...en temperatuur!

Naast licht bepaalt natuurlijk ook de temperatuur de sfeer die je wilt. Dankzij je infraroodpanelen met verlichting sla je 2 vliegen in 1 klap. Want de ideale temperatuur en hoeveelheid licht stel je in 1 keer in. Zo kun je na een vermoeiende werkdag snel van de gewenste ontspannen sfeer genieten.

Snel geplaatst, zonder breekwerken

Nog een voordeel van te kiezen voor infrarood ledpanelen is dat je deze kan aansluiten op het bestaande lichtnet, zonder bijkomende stroomkabels te trekken. Er is dus geen extra stroombron nodig voor het verwarmingselement. De hele installatie gebeurt zo zonder breekwerken en kan meestal in minder dan één uur worden uitgevoerd.

Geniet van sfeer, warmte, ...en een lage energiefactuur!

Met infrarood ledpanelen ga je voor een gezellige en warme sfeer in iedere kamer. Maar er is meer. Die knusheid gaat hand in hand met een zuinig verbruik. Zowel ledverlichting als elektrische verwarming werkt uiterst efficiënt. Ledlampen hebben weinig stroom nodig om een hoge lichtsterkte te bereiken en verspillen ook geen energie in de vorm van warmte.

Infraroodverwarming is op zijn beurt efficiënt doordat ze enkel personen en objecten verwarmt en niet de omringende lucht. Zo heb je minder energie nodig om een ruimte verwarmen. Nodeloos te stellen dat deze combinatie zorgt voor een gevoelig lagere energiefactuur.

December is dé maand om te kiezen voor infrarood ledpanelen

Heb je interesse om infrarood ledpanelen te plaatsen bij jouw thuis? Dan is dit hét ideale moment om toe te slaan! Infraroodexpert geeft 25%* korting op alle ledverlichting of bied je een gratis* installatie indien je bestelt voor 31 december 2020.

*Voorwaarden verbonden aan deze acties graag aanvragen bij offerte.

Nog meer sfeer in je woning brengen dit voorjaar met infrarood ledpanelen? Neem dan nu contact op met Infraroodexpert voor een vrijblijvende offerte!
Questions? Commentaires? N'hésitez pas et demandez des infos.

Qui sommes-nous

Infrarouge expert est une équipe dynamique, toujours à la recherche pour vous des produits les plus innovants, du gadget sympa jusqu'au must absolu nécessaire pour votre habitation. Nous testons bien entendu chaque produit avant de les inclure à notre gamme.
Contactez Infrarouge expert encore aujourd'hui!

Contact

Heures d 'ouverture

Lundi

Fermé

Mardi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Mercredi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Jeudi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Vendredi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Samedi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Copyright 2010-2024 Infrarouge expert.
All rights reserved.

Déclaration de confidentialité

 

    Ce site utilise des cookies pour des fonctionnalités optimales.Voir notre politique de confidentialité