Infrarouge expert

Solutions de chauffage infrarouge

Infrarouge expert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infrarouge expert website is loading...

Zonder schuldgevoel je veranda bijverwarmen in de lente? Ontdek hoe.

Zonder schuldgevoel je veranda bijverwarmen in de lente? Ontdek hoe.

De lente komt er eindelijk aan! Zo worden de dagen weer wat langer en (hopelijk) ook wat zonniger. Maar de temperatuur laat soms nog even op zich wachten. Wil jij toch graag volop van de lentezon kunnen genieten in je veranda? Wij vertellen je hoe je deze ruimte eenvoudig en zonder schuldgevoel kan bijverwarmen in de lente. Ontdek de mogelijkheden in deze blog.

Infrarouge expert Blog: Zonder schuldgevoel je veranda bijverwarmen in de lente? Ontdek hoe.

Volop genieten van je veranda

In de lente brengt de zon opnieuw heel wat licht en warmte in huis. Ideaal dus om te genieten van je veranda … Al kan deze ruimte soms nog behoorlijk fris aanvoelen. Infraroodpanelen zijn dan een handige en energiezuinige oplossing.

Onze panelen zorgen voor een snelle en aangename opwarming. Zo kan jij heel gericht bepaalde ruimtes zoals je veranda bijverwarmen. En dit zonder torenhoge energiefacturen en schuldgevoel achteraf. Laat die centrale verwarming dus gerust een graadje lager of volledig afstaan want onnodig ongebruikte ruimtes verwarmen, is met infraroodpanelen verleden tijd.

Verschillende design opties

Het oog wil natuurlijk ook wat. In je veranda wil je geen lelijk verwarmingselement dat de mooie stijlvolle uitstraling van je veranda teniet doet. Gelukkig zijn de design mogelijkheden van onze infraroodpanelen enorm uitgebreid. Van sober tot een opvallende eye-catcher. We hebben het allemaal. Bovendien zijn alle panelen steeds dun en compact waardoor er geen kostbare ruimte verloren gaat.

Voor de plaatsing heb je de keuze tussen de panelen aan het plafond te bevestigen of tegen een muur. Dit hangt natuurlijk af van de opbouw van je veranda.

Voor panelen die aan het plafond bevestigd worden, kiest men vaak voor infraroodpanelen met led verlichting. Zo wordt het verwarmingselement op een subtiele manier verwerkt zonder onnodige aandacht te trekken.

Aan de muur kan je dan weer gaan voor een opvallender exemplaar zoals bijvoorbeeld een fotopaneel met je favoriete familie- of reisfoto of een infraroodpaneel van natuursteen. Logischerwijs is een standaard uitvoering van de infraroodverwarming ook steeds mogelijk.

Gericht verwarmen

Infraroodpanelen zijn natuurlijk niet enkel voor je veranda. Heb je andere (frissere) ruimtes die je graag zou bijverwarmen zoals een bureau, wasruimte, zolder, … Dan is ook hier infraroodverwarming een energiezuinige keuze. Zelfs je terras verwarm je snel en efficiënt met infrarood terras verwarming van Infraroodexpert.

Benieuwd naar de verschillende verwarmingsopties voor jouw woning? Contacteer Infraroodexpert voor meer informatie.

Bel of mail ons om gratis bij je langs te komen. Of breng een bezoek aan onze showroom.
Questions? Commentaires? N'hésitez pas et demandez des infos.

Qui sommes-nous

Infrarouge expert est une équipe dynamique, toujours à la recherche pour vous des produits les plus innovants, du gadget sympa jusqu'au must absolu nécessaire pour votre habitation. Nous testons bien entendu chaque produit avant de les inclure à notre gamme.
Contactez Infrarouge expert encore aujourd'hui!

Contact

Heures d 'ouverture

Lundi

Fermé

Mardi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Mercredi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Jeudi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Vendredi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Samedi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Copyright 2010-2024 Infrarouge expert.
All rights reserved.

Déclaration de confidentialité

 

    Ce site utilise des cookies pour des fonctionnalités optimales.Voir notre politique de confidentialité