Infrarouge expert

Solutions de chauffage infrarouge

Geen bouwbeurzen in 2020? Kom met al je renovatie vragen naar de online webinar van Infraroodexpert.

Infrarouge expert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infrarouge expert website is loading...

Geen bouwbeurzen? Zo kies je toch nog je ideale verwarming

Geen bouwbeurzen? Zo kies je toch nog je ideale verwarming

De kans dat je in 2020 nog op een bouwbeurs terecht kan met je bouw- en renovatievragen, wordt steeds kleiner. Zeer vervelend, want als je renovatieplannen hebt of midden in een verbouwing zit, wil je natuurlijk juist verschillende verwarmingsmerken en mogelijkheden ontdekken, ervaren voelen en testen. 

Maar geen nood, ook zonder beurzen kan je nu je verwarming opties vergelijken en met al je vragen ergens terecht. Infraroodexpert organiseert een gratis online webinar waar jij met al je vragen over verwarming terecht kan.

Infrarouge expert Blog: Geen bouwbeurzen? Zo kies je toch nog je ideale verwarming

Wil je nu al meer weten over infraroodverwarming?

In onderstaande blog overlopen we al enkele van de meest gestelde vragen op de vorige bouwbeurzen.

Kan infraroodverwarming als hoofdverwarming worden gebruikt?

Absoluut. Het multifunctionele karakter van infraroodpanelen laat ons toe om je verwarming volledig op jouw noden af te stemmen. Zo kan je onze panelen gebruiken als bijverwarming, maar kunnen ze eveneens als vervanging voor je klassieke, centrale verwarming dienen.

Met de juiste set-up zorgen wij dat je in elke ruimte, van je badkamer tot je woonkamer, snel de gewenste temperatuur krijgt.

Elektrische verwarming, is dat zuinig in gebruik?

De moderne infraroodpanelen die we in je woning installeren, verschillen sterk van de spilzuchtige “rode lampen” die veel mensen met infraroodverwarming associëren.

De werking van onze infraroodpanelen zorgt ervoor dat alle opgewekte warmte ook zeer efficiënt wordt aangewend. Infraroodstraling richt zich op personen en objecten, niet op de omringende lucht. Enkel jij voelt dus de warmte van infraroodstraling, zonder dat de hele kamer hoeft opgewarmd te worden. Je hebt dus helemaal niet veel energie nodig om het aangenaam warm te krijgen, ongeacht hoe groot de ruimte. Bovendien heb je de mogelijkheid om de energieopbrengst van je zonnepanelen aan te wenden voor je infraroodpanelen. Op die manier moet je zelfs geen beroep meer doen op stroom van het elektriciteitsnet. Best wel zuinig dus, zo’n infraroodverwarming.

Hebben infraroodpanelen een lange levensduur en is er veel onderhoud nodig?

Infraroodpanelen zijn statische verwarmingselementen. Dat betekent: zonder bewegende delen en zonder verbrandingsproces. Het gevolg is dat er geen slijtage optreedt en er dus geen onderdelen zijn die na verloop van tijd aan vervanging of herstelling toe zijn. Met infraroodpanelen zit je dus goed voor jarenlange zorgeloze verwarming.

Heb je nog vragen? Bekijk onze online webinar!

In deze webinar geeft onze expert het antwoord op jullie meest gestelde vragen. Zo ben je snel op de hoogte van alles wat je moet weten over infraroodverwarming voor jouw woning of bedrijf.

Schrijf je nu in voor onze gratis online webinar!

Geen bouwbeurzen? Zo kies je toch nog je ideale verwarming
Questions? Commentaires? N'hésitez pas et demandez des infos.

Qui sommes-nous

Infrarouge expert est une équipe dynamique, toujours à la recherche pour vous des produits les plus innovants, du gadget sympa jusqu'au must absolu nécessaire pour votre habitation. Nous testons bien entendu chaque produit avant de les inclure à notre gamme.
Contactez Infrarouge expert encore aujourd'hui!

Contact

Heures d 'ouverture

Lundi

Fermé

Mardi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Mercredi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Jeudi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Vendredi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Samedi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Copyright 2010-2024 Infrarouge expert.
All rights reserved.

Déclaration de confidentialité

 

    Ce site utilise des cookies pour des fonctionnalités optimales.Voir notre politique de confidentialité