Infrarouge expert

Solutions de chauffage infrarouge

Creatief met infraroodverwarming: 5 infrarood tips voor je woning

Infrarouge expert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infrarouge expert website is loading...

Zo wordt je infraroodverwarming een meerwaarde voor je interieur [5 creatieve tips om je woning te verwarmen met infrarood]

Zo wordt je infraroodverwarming een meerwaarde voor je interieur [5 creatieve tips om je woning te verwarmen met infrarood]

Moet jij je interieur inrichten, om je verwarmingselementen heen? Grote, omslachtige radiatoren vormen vaak een obstakel wanneer je een kast wilt plaatsen, je muur wilt schilderen of je meubels wilt herschikken. Infrarood is flexibeler. En vooral, laat meer creativiteit en ontwerpmogelijkheden toe! Zo wordt je elektrische verwarming echt een deel van je interieur. Met deze 5 creatieve infraroodverwarming tips laten we zien hoe je jouw elektrische verwarming op een mooie, stijlvolle én praktische manier kan verwerken in je woning.

Infrarouge expert Blog: Zo wordt je infraroodverwarming een meerwaarde voor je interieur [5 creatieve tips om je woning te verwarmen met infrarood]

INFRAROODPANELEN DIE ÉÉN WORDEN MET JE INTERIEUR

Het eerste waar je aan denkt is het verbergen van je verwarming. Als ze dan toch niet aantrekkelijk is, waarom zorg je er dan niet voor dat ze niet te zien is? Allemaal goed en wel, maar probeer dat maar eens met een klassieke gasverwarming. De bombastische materialen die nodig zijn om gas te doen circuleren stop je niet zomaar weg in hoeken en gaten.

Infraroodpanelen zijn niet alleen subtieler, maar ze kunnen ook in elke beschikbare RAL-kleur worden geleverd. Je zal niet doorhebben dat er een verwarming tegen je muur hangt. Al zal de warme gloed misschien wel iets doen vermoeden.

Wil je jouw verwarming niet weg camoufleren maar ben je juist op zoek naar complementaire verwarmingspanelen, die een mooie aanvulling zijn voor je interieur? Dan zijn Stone Art-panelen misschien wel iets voor jou. Deze panelen geven je de mogelijkheid om prachtige natuursteen design in je woning te verwerken. De uitstraling van deze panelen past binnen elk interieur. Een grijze natuursteen voor een rustieke woonkamer? Geen probleem! Een wit marmeren paneel voor een art-Deco badkamer? Komt eraan! Dat noemen we nog eens een warm interieur.

INFRAROOD FOTOPANELEN: HET FOTOKADER WAAR JE WARM VAN WORDT

Nog een stapje verder gaan dan gepersonaliseerde kleuren en patronen? Oké. Je hebt misschien al fotokaders of schilderijen aan de muur hangen. Wel, je kan deze nu upgraden naar een verwarmende versie met infrarood fotopanelen! We hebben meer dan 1 miljoen mogelijke patronen en afbeeldingen klaarstaan in onze databank. Maar je kan deze infraroodverwarming ook personaliseren met je eigen foto’s. Haarscherp en met volledig behoud van kleur, net als op fotopapier.

KRIJTBORDEN MET INFRAROODVERWARMING: NIET TEKENEN OP DE MUREN! OF NET WEL?

Je elektrische verwarming verwerken in je interieur is één ding. Maar infraroodpanelen, gemaakt voor interactie? Infrarood krijtborden, ze bestaan! In de keuken voor boodschappenlijstjes, geplande etentjes of een leuke boodschap? Of misschien kan het in een kinderkamer hangen? Zo kunnen ze urenlang krijttekeningen maken. Je zou bijna vergeten dat het eigenlijk een verwarming is.

JE VERLICHTING EN VERWARMING OP ÉÉN PLAATS MET INFRAROOD LEDPANELEN

In je badkamer, bergruimte of kantoor heb je vaak geen ruimte op je muren om een verwarming te plaatsen. De oplossing? Infrarood ledpanelen. Deze infraroodpanelen installeer je op je plafond en zijn voorzien van ingebouwde ledverlichting. Zo bespaar je ruimte en combineer je sfeervolle verlichting met gezellige warmte. Bovendien vermijd je extra breekwerken want je kan ze vaak aansluiten op het bestaande lichtnet, zonder bijkomende stroomkabels te trekken. En het afstellen van je verwarming en verlichting? Dat gebeurt met een afstandsbediening!

DE IDEALE VERWARMING VOOR ELKE BADKAMER: ONZE INFRAROOD SPIEGEL

Door een spiegel infraroodpaneel te plaatsen in je badkamerspiegel, bespaar je niet enkel ruimte maar zorg je er ook voor dat je steeds door een helder spiegelbeeld begroet wordt wanneer je uit je douche of bad stapt. De stralingswarmte van het infraroodpaneel zorgt er namelijk voor dat er geen condens ontstaat. Zo kan je onmiddellijk aan je ochtend- of avondritueel beginnen!

MOOI, PRAKTISCH ÉN BETROUWBARE ELEKTRISCHE VERWARMING

Ze zijn mooi, makkelijk te personaliseren én ook leuk in gebruik. Maar bovenal zijn al deze infraroodpanelen gewoon praktisch en energie-efficiënt. Het design of de plaatsing van deze infrarood verwarmingspanelen hindert hun werking absoluut niet. Ze zorgen in de eerste plaats voor een onmiddellijke, knusse warmte in elke kamer van je huis.

Heb je al ideeën over hoe infraroodverwarming een meerwaarde kan zijn voor jouw woning? Of wil je wat inspiratie opdoen? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek of offerte!

Zo wordt je infraroodverwarming een meerwaarde voor je interieur [5 creatieve tips om je woning te verwarmen met infrarood]
Questions? Commentaires? N'hésitez pas et demandez des infos.

Qui sommes-nous

Infrarouge expert est une équipe dynamique, toujours à la recherche pour vous des produits les plus innovants, du gadget sympa jusqu'au must absolu nécessaire pour votre habitation. Nous testons bien entendu chaque produit avant de les inclure à notre gamme.
Contactez Infrarouge expert encore aujourd'hui!

Contact

Heures d 'ouverture

Lundi

Fermé

Mardi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Mercredi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Jeudi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Vendredi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Samedi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Copyright 2010-2024 Infrarouge expert.
All rights reserved.

Déclaration de confidentialité

 

    Ce site utilise des cookies pour des fonctionnalités optimales.Voir notre politique de confidentialité