Infrarouge expert

Solutions de chauffage infrarouge

Met de juiste terrasverwarming zorg je voor een warm én coronaveilig terras voor al je gasten

Infrarouge expert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infrarouge expert website is loading...

Een warm, coronaveilig terras? Met deze budgetvriendelijke terrasstralers bied je je klanten maximaal comfort

Een warm, coronaveilig terras? Met deze budgetvriendelijke terrasstralers bied je je klanten maximaal comfort

Sinds de coronacrisis rekenen veel horecazaken (nog meer) op hun terrasgasten om hun omzet te verzekeren. Maar hoe voorkom je omzetverlies wanneer de temperatuur daalt? Met de huidige coronamaatregelen is het nog steeds onmogelijk om iedereen binnen te ontvangen maar je klanten hebben natuurlijk ook geen zin om buiten te zitten verkleumen. Met terrasverwarming zorg je ervoor dat je klanten het buiten even aangenaam warm hebben als binnen. Maar hoe kies je de juiste terrasstraler voor jouw zaak?

Infrarouge expert Blog: Een warm, coronaveilig terras? Met deze budgetvriendelijke terrasstralers bied je je klanten maximaal comfort

Geen zin in uitvoerige verbouwingswerken? Laat je terrasverwarming vakkundig, stijlvol én gratis verwerken in je terrasomgeving

Je zaak heeft dit jaar al genoeg stilgelegen. Het is daarom niet het moment voor uitgebreide renovatiewerken, zoveel is duidelijk. Gelukkig gaat de installatie van infrarood terrasstralers snel, zeer snel. Op één dag is je terras klaar om je gasten te ontvangen.

Terrasverwarming kan een grote meerwaarde betekenen voor je zaak, maar enkel indien ze correct geplaatst wordt. De installateurs van Infraroodexpert kunnen bogen op een jarenlange expertise wat betreft de plaatsing van infraroodverwarming. Na een analyse ter plaatse werken zij een subtiele en veilige set-up uit op maat van jouw zaak. Bij de plaatsing wordt bovendien rekening gehouden met de optimale warmteverdeling op je terras. Door één uniforme warmtezone te creëren, zorgen we ervoor dat niemand ongemak ondervindt door te veel of een tekort aan warmte. Geen oververhitting op je gezicht terwijl er koude rillingen over je rug lopen, met andere woorden.

Een goede terrasverwarming is er één die je voelt, maar die niet op de voorgrond treedt. Met de juiste set-up van je terrasstralers krijg je een maximale warmtespreiding zonder de uitstraling van je terras te beïnvloeden. Subtiel in gebruik maar ook op vlak van installatie. Deze gebeurt immers zonder breekwerken en is volledig gratis.

Geen zin in een grote installatie die je personeel en klanten hindert?

Of je nu een klein of groot terras hebt, je wilt de oppervlakte optimaal benutten en zoveel mogelijk gasten op een veilige manier kunnen ontvangen. Een omvangrijke terrasverwarming die de doorgang van je gasten en personeel bemoeilijken, kan je dan missen als kiespijn. Met infrarood terrasverwarming ga je die problemen letterlijk uit de weg. Infraroodstralers kunnen perfect op hoogte geplaatst worden en zijn niet groter dan een broodrooster.

Klein, maar krachtig. Want één terrasstraler kan reeds tot 25 vierkante meter verwarmen. Je hoeft dus niet elke tafel van een eigen straler te voorzien maar kan met enkele strategisch geplaatste verwarmingselementen al je gasten laten geniet van een knusse, maar subtiele warmte.

Ga jij voor een infrarood- of gasverwarming op je terras?

Als je eraan denkt om terrasverwarming te laten plaatsen, heb je misschien ook al een gasverwarming overwogen. Op vlak van energieverbruik zijn er echter enkele belangrijke verschillen tussen elektrische verwarming en gaskachels. Dat komt door het verschil in werking tussen beide systemen. In tegenstelling tot een verwarming op gas, gaat infraroodverwarming gericht personen en voorwerpen opwarmen en niet de omringende lucht. Je hoeft dus niet alle aanwezige lucht op je terras te verwarmen maar enkel je gasten. Door die gerichte energie kan je het verbruik van je infraroodstralers afstellen op de bezettingsgraad van je terras. Onnodig te stellen dat deze efficiëntie ook een positief effect op je energieverbruik zal hebben.

Een tweede belangrijke factor is de logistiek. Waar blijf je met je gasflessen voor en na gebruik? En waar zet je deze kachels wanneer je ze niet gebruikt? Infrarood terrasstralers kan je ook in de zomer laten hangen, om eventueel ’s avonds nog wat bij te verwarmen.

Omdat de warmte geen impact heeft op de armatuur, ontstaat er ook geen slijtage en is er bijgevolg geen onderhoud nodig. Uit een infrarood terrasstraler haal je dus zowel op korte als lange termijn heel wat voordelen.

Wil jij een coronaveilig én warm terras om je gasten te ontvangen dit najaar? Neem dan contact op met Infraroodexpert en wij maken je terras helemaal klaar voor de wintermaanden!
Questions? Commentaires? N'hésitez pas et demandez des infos.

Qui sommes-nous

Infrarouge expert est une équipe dynamique, toujours à la recherche pour vous des produits les plus innovants, du gadget sympa jusqu'au must absolu nécessaire pour votre habitation. Nous testons bien entendu chaque produit avant de les inclure à notre gamme.
Contactez Infrarouge expert encore aujourd'hui!

Contact

Heures d 'ouverture

Lundi

Fermé

Mardi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Mercredi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Jeudi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Vendredi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Samedi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Copyright 2010-2024 Infrarouge expert.
All rights reserved.

Déclaration de confidentialité

 

    Ce site utilise des cookies pour des fonctionnalités optimales.Voir notre politique de confidentialité