Infrarouge expert

Solutions de chauffage infrarouge

Versterk je immuunsysteem met infraroodverwarming

Infrarouge expert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infrarouge expert website is loading...

Last van een zwakker immuunsysteem? Kan infraroodstraling helpen bij een betere gezondheid?

Last van een zwakker immuunsysteem? Kan infraroodstraling helpen bij een betere gezondheid?

Heb je last van reuma, spier- of gewrichtspijn? Heb je langdurig of vaak neusklachten door een allergie? Dringend tijd om jouw immuunsysteem een boost te geven en te kiezen voor een betere levenskwaliteit. Met infraroodverwarming verbeter je jouw weerstand en immuniteit, waardoor verkoudheden, virussen en andere ziekmakers minder kans krijgen. Verwarmen met infraroodstraling is bovendien aangenaam en creëert een gezond binnenklimaat. Ontdek in deze blog alle gezondheidsvoordelen van infraroodverwarming.

Infrarouge expert Blog: Last van een zwakker immuunsysteem? Kan infraroodstraling helpen bij een betere gezondheid?

VERSTERK JE IMMUUNSYSTEEM MET INFRAROODVERWARMING

Het immuunsysteem is een onmisbaar onderdeel van het lichaam. Naast onze aangeboren immuniteit bestaat er ook een adaptieve immuniteit die getraind kan worden door bijvoorbeeld vaccinatie, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Naast het feit dat infrarood zeer aangenaam en natuurlijk aanvoelt, heeft ook je immuunsysteem er baat bij.

Heb je vaak last van geïrriteerde ogen, een droge keel, vermoeidheid en hoofdpijn? Dat kan het gevolg zijn van droge lucht en het circuleren van stof als gevolg van je convectieverwarming.

Infraroodverwarming voorkomt zulke ongemakken. Infrarood verwarmt de objecten in je woning, niet de lucht. Hierdoor vindt er geen actieve luchtcirculatie plaats door de infraroodtoestellen, waardoor stof en huismijt niet constant door de kamer zweven. Infraroodstraling verwarmt muren en plafonds tot diep in de kern. Daardoor hebben vocht en schimmels veel minder kans om zich in de woning te ontwikkelen.

Infraroodverwarming voorkomt dus niet enkel fysieke ongemakken maar het creëert ook een aangenamer leefklimaat.

KANS OP VERKOUDHEID VERMINDEREN MET INFRAROODVERWARMING

Eén of meerdere keren in het jaar komt het voor: een verkoudheid. Een potje neusspray gaat er al snel doorheen, maar dat is alleen een reactieve oplossing. Het zorgt niet dat de verkoudheid weggaat, alleen dat het wat dragelijker wordt. Maar hoe zorg je dat je minder snel verkouden wordt? Infraroodverwarming kan hierbij helpen.

Infraroodstralen gaan het lichaam opwarmen van binnen uit. Hierdoor gaat ook de lichaamstemperatuur stijgen. Vervolgens gaat het zich wapenen door de afweer te versterken. Door die warmte op te wekken gaan we dus het genezingsproces in gang zetten. Het aantal witte bloedcellen, die ongewenste indringers uit het lichaam verwijderen, zal hierdoor stijgen. Bovendien zullen de cellen die ziektes veroorzaken zoals bacteriën en virussen onmiddellijk worden vernietigd. De meeste schadelijke cellen zijn namelijk niet bestand tegen warmte, en gaan dus afsterven, terwijl gezonde cellen wel hittebestendig zijn. Dit is een gekend fenomeen en belangrijke reden voor het gebruik van bijvoorbeeld infraroodsauna’s die gebruik maken van dezelfde technologie en panelen als onze verwarmingspanelen.

Het effect van infraroodstraling is dat je jouw lichaam ‘traint’ en versterkt, waardoor de kans op verkoudheid aanzienlijk afneemt.

BEHANDELING SPIER- EN GEWRICHTSAANDOENINGEN MET INFRAROODSTRALING

Veel spier- en gewrichtsaandoeningen kunnen worden behandeld met infraroodverwarming. Infraroodstraling is een onschadelijke straling die diep doordringt in de spieren en gewrichten. Hierdoor worden deze geleidelijk verwarmd en wordt de doorbloeding gestimuleerd. Blokkades in het spierweefsel worden door de warmte gemakkelijk opgelost. Veel pijnklachten kunnen worden verlicht met infraroodstraling en bovendien werkt het ook nog eens ontspannend. Daarnaast geeft infraroodstraling verlichting bij onder andere huidaandoeningen, astma en bronchitis, nek- en rugklachten en allerlei reumatische klachten.

INFRAROOD LICHT GEEFT JE WEERSTAND EEN BOOST!

Wanneer je regelmatig in een infraroodcabine verblijft of van een sunshower gebruikt maakt geef je jouw immuunsysteem een enorme boost. Infrarood licht werkt ontspannend. Bovendien stimuleert dit warme licht de bloedsomloop en verlicht het spier- en gewrichtspijn. De directe input van vitamine D bij gebruik van de Sunshower zorgt voor een betere weerstand en is daarnaast belangrijk voor het behoud van sterke botten.

INVLOED VAN STRESS OP JE IMMUUNSYSTEEM

Het verminderen van stress werkt uiteraard ook positief op ons lichaam en immuunsysteem. Het wordt minder belast en zo zullen ziektes zich minder snel ontwikkelen. Enkel voordelen dus. Wereldwijd gebruiken artsen infraroodstraling om snel verkoudheden te genezen. Naast alle positieve effecten op spieren, gewrichten en huidproblemen heeft het ook een weldoende werking op ons immuunsysteem en dus onze weerstand.

Wil jij thuis, in alle comfort aan je gezondheid werken? Neem dan contact op met Infraroodexpert en samen bespreken we hoe we jouw klachten gemakkelijk kunnen verlichten!

Last van een zwakker immuunsysteem? Kan infraroodstraling helpen bij een betere gezondheid?
Questions? Commentaires? N'hésitez pas et demandez des infos.

Image Instagram 1 Infrarouge expert

publié sur 01.03.20

Image Instagram 2 Infrarouge expert

publié sur 01.03.20

Image Instagram 3 Infrarouge expert

publié sur 01.03.20

Image Instagram 4 Infrarouge expert

publié sur 19.01.20

Image Instagram 5 Infrarouge expert

publié sur 19.01.20

Image Instagram 6 Infrarouge expert

publié sur 19.01.20

Qui sommes-nous

Infrarouge expert est une équipe dynamique, toujours à la recherche pour vous des produits les plus innovants, du gadget sympa jusqu'au must absolu nécessaire pour votre habitation. Nous testons bien entendu chaque produit avant de les inclure à notre gamme.
Contactez Infrarouge expert encore aujourd'hui!

Contact

Heures d 'ouverture

Lundi

Fermé

Mardi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Mercredi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Jeudi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Vendredi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Samedi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Copyright 2010-2021 Infrarouge expert.
All rights reserved.

Déclaration de confidentialité

 

    Ce site utilise des cookies pour des fonctionnalités optimales.Voir notre politique de confidentialité