Infrarouge expert

Solutions de chauffage infrarouge

Le blog d'infrarouge expert, trucs et astuces, nouveautés et mises à jour générales! Questions? Contcatez votre expert en chauffage infrarouge page5

Infrarouge expert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infrarouge expert website is loading...

Blog d'infrarouge expert

Blog

Blogue de l'expert infrarouge: Blog

In stijl komaf maken met kille ruimtes in je woning? Inoovi panelen zorgen voor snelle of zachte warmte

Uit je douche stappen en meteen omhelsd worden door een knus, warm deken? Zo voelt infraroodverwarming van Inoovi. Op druilerige dagen genieten van een gezellig warme en comfortabele woonkamer? Dat kan met Inoovi infraroodpanelen. Voor elke locatie én gelegenheid is er een Inoovi verwarmingspaneel. Wat maakt deze panelen dan zo speciaal? Dat leggen we je graag uit!

En savoir plus

Blogue de l'expert infrarouge: Blog

De beste keuze voor jouw renovatieproject: Vloerverwarming of Infraroodverwarming?

Heb je renovatieplannen en ben je op zoek naar een geschikte verwarming? Dan wil je uiteraard een systeem dat comfort combineert met zuinigheid. Én natuurlijk mooi te verwerken is in jouw interieur. Grote convectieradiatoren vallen om die reden al snel af. Maar hoe zit het met de vergelijking tussen vloerverwarming en elektrische verwarming? Wat zijn de verschillen tussen beide systemen en vooral, wat is de beste optie voor jouw woning? Wij overlopen de voor- en nadelen van vloerverwarming vs infraroodpanelen.

En savoir plus

Blogue de l'expert infrarouge: Blog

Geen energiefactuur meer? Word je eigen energieleverancier met infraroodverwarming.

De energieprijzen zijn aan een forse stijging bezig. Weeral. Als consument kan je niet anders dan betalen en hopen dat het om een tijdelijke piek gaat, toch? Nee, er is een andere optie. Door in te zetten op een gesloten elektriciteitsnet waarin je jouw elektrische verwarming aandrijft met zelf opgewekte energie. Zonnepanelen en infraroodverwarming vormen daarbij de ideale match. Zo ben je niet langer afhankelijk van de prijsschommelingen op de energiemarkt.

En savoir plus

Blogue de l'expert infrarouge: Blog

Spectaculaire prijsstijging in gas & stookolie, elektrische centrale verwarming een slim alternatief?

Wacht jij nu al met een bang hart op je volgende aardgasfactuur, terwijl de winter nog niet eens begonnen is? Ben jij op zoek naar een zuinig alternatief? Of ben jij volop aan het (ver)bouwen en twijfel je nog over het type verwarming? Elektrische verwarmingssystemen zijn populairder dan ooit. Wij zetten enkele voordelen voor jou op een rijtje.

En savoir plus

Blogue de l'expert infrarouge: Blog

Inspiratie nodig voor je badkamerrenovatie? Ontdek infraroodverwarming op de BIS-beurs!

De herfst geldt als hét moment om te beginnen aan de renovatieplannen voor je badkamer. Heb jij al concrete ideeën of zit je nog in de ontdekkingsfase? Als het op je verwarming aankomt, ga je beter niet over één nacht ijs. Je wilt zeker zijn dat de badkamerverwarming die je kiest 100% past bij jouw stijl én budget. Niets beter dan ze live te bekijken en testen. En dat treft. Want Infraroodexpert stelt z’n infraroodpanelen van 2 tot 10 oktober tentoon op de BIS-beurs in Flanders Expo Gent. Wil je nu alvast beginnen met je marktonderzoek, dan geven we je hier 3 steengoede argumenten om te kiezen voor infraroodverwarming in je badkamer. Vervolgens mag jij alles in Gent zelf komen beoordelen.

En savoir plus

Blogue de l'expert infrarouge: Blog

Tijd voor een renovatie? Ga voor een zuinige verwarming die makkelijk in je nieuwe inrichting past

Een renovatie of verbouwing is dé kans om je interieur volledig om te gooien, te kiezen voor een nieuwe stijl en duurzame aanpassingen te maken die je energieverbruik ten goede komen. Bij renovatiewerken moeten er heel wat keuzes gemaakt worden. Je verwarming is daarbij een van de belangrijkste. Zowel naar de inrichting van je interieur toe, als naar de toekomst van je energieverbruik. Laten we daarom even de voordelen van infraroodverwarming overlopen. Wie weet sluiten infraroodpanelen wel perfect aan bij jouw renovatieplannen.

En savoir plus

Blog d'infrarouge expert
Questions? Commentaires? N'hésitez pas et demandez des infos.

Qui sommes-nous

Infrarouge expert est une équipe dynamique, toujours à la recherche pour vous des produits les plus innovants, du gadget sympa jusqu'au must absolu nécessaire pour votre habitation. Nous testons bien entendu chaque produit avant de les inclure à notre gamme.
Contactez Infrarouge expert encore aujourd'hui!

Heures d 'ouverture

Lundi

Fermé

Mardi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Mercredi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Jeudi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Vendredi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Samedi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Copyright 2010-2024 Infrarouge expert.
All rights reserved.

Déclaration de confidentialité

 

    Ce site utilise des cookies pour des fonctionnalités optimales.Voir notre politique de confidentialité