Infrarouge expert

Solutions de chauffage infrarouge

Personaliseer je verwarming naar je eigen smaak.

Infrarouge expert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infrarouge expert website is loading...

De enige verwarming waarbij je eigen stijl en creativiteit volledig kan worden ingevuld.

De enige verwarming waarbij je eigen stijl en creativiteit volledig kan worden ingevuld.

Denk jij dat eender welke verwarming steeds een storend element is in je interieur? Smaakloos, opvallend, oubollig,... Klinkt een verwarming die meerwaarde biedt aan je interieur en volledig in de stijl van je woning past, als muziek in je oren? Ontdek de eindeloze designopties van infraroodpanelen.

Infrarouge expert Blog: De enige verwarming waarbij je eigen stijl en creativiteit volledig kan worden ingevuld.

Een brede waaier aan kleuren en afwerkingen

Standaard zwarte of witte infraroodpanelen zijn van zichzelf al minder opvallend dan klassieke radiatoren, omdat ze flinterdun vormgegeven zijn en er geen buizen zichtbaar zijn. Maar wist je dat infraroodpanelen beschikbaar zijn in meer dan 2500 uitvoeringen? Zo vind je gegarandeerd de perfecte match voor jouw interieur!

Daarnaast zijn infraroodpanelen ook verkrijgbaar in verschillende soorten materialen en afwerkingen. Op die manier kan je de uitstraling van elke kamer aanpassen naar jouw persoonlijke smaak. Een paneel in mat zwart glas, aluminium of staal past perfect in een modern en industrieel interieur. Of toch liever een strakke elegante glazen afwerking? Panelen in natuursteen of marmer geven je kamer dan weer een stijlvolle en hoogwaardige uitstraling.

Personaliseer je verwarming met foto’s of afbeeldingen

Wie zegt dat een verwarming saai en onpersoonlijk moet zijn? Met infraroodpanelen kan jij eenvoudig warmtecomfort combineren met een zeer persoonlijke toets in je interieur. Dankzij de kwalitatieve fotopanelen in glas komen jouw mooiste herinneringen tot leven. Ga je voor een leuke familiefoto of kies je toch eerder die adembenemende zonsondergang van je reis vorige zomer? Het kan allemaal! Daarnaast zijn er ook meer dan 1 miljoen professionele fotoprints beschikbaar, van landschappen tot portretten.

En voor de kunstliefhebbers zijn de panelen ook perfect bedrukbaar met een indrukwekkend kunstwerk.

Wees creatief met de positionering

Storende radiatoren en leidingen kunnen eenvoudig vervangen worden door moderne elektrische infraroodpanelen. Dankzij het flinterdunne ontwerp kunnen de panelen eender waar geplaatst worden. Aan de muur of het plafond, omdat ze licht zijn en eenvoudig te monteren kan je ze plaatsen waar je wil. Bovendien kunnen ze ook volledig in de muur of het plafond verwerkt worden.

Je moet je daarbij ook geen zorgen maken dat de warmte tegen het plafond blijft hangen. Infraroodverwarming straalt zijn wamte en verwarmt personen en objecten, niet enkel de lucht, zoals klassieke verwarmingssystemen. Zo wordt de kamer gelijkmatiger verwarmd.

Combineer verschillende functionaliteiten

Infraroodpanelen met geïntegreerde LED-verlichting doen dubbel dienst: enerzijds als verwarming en anderzijds als verlichting van een ruimte. Bijvoorbeeld boven een tafel, of als sfeerverlichting achter de zetel.

Er bestaan ook infraroodpanelen met zwarte krijtbord-afwerking. Deze zijn erg handig, bijvoorbeeld in de keuken. Je boodschappenlijstje, je weekmenu, een belangrijke boodschap voor je huisgenoten,.. noteer je eenvoudig met krijt op het bord.

In de badkamer, waar er vaak weinig plaats is, kan je opteren voor een infraroodpaneel met een handdoekrek aan bevestigd. Daarnaast kan je ook gaan voor een spiegelverwarming. De spiegelpanelen kunnen desgewenst met of zonder frame errond geleverd worden en komen met of zonder LED-verlichting. Een bijkomend voordeel is dat deze spiegelpanelen niet aandampen als je een lekker warme douche neemt.

Bij Infraroodexpert hebben we een zeer uitgebreid aanbod aan personaliseringsmogelijkheden. Benieuwd welke opties perfect in jouw interieur passen? Aarzel niet om ons te contacteren!

De enige verwarming waarbij je eigen stijl en creativiteit volledig kan worden ingevuld.
Questions? Commentaires? N'hésitez pas et demandez des infos.

Qui sommes-nous

Infrarouge expert est une équipe dynamique, toujours à la recherche pour vous des produits les plus innovants, du gadget sympa jusqu'au must absolu nécessaire pour votre habitation. Nous testons bien entendu chaque produit avant de les inclure à notre gamme.
Contactez Infrarouge expert encore aujourd'hui!

Contact

Heures d 'ouverture

Lundi

Fermé

Mardi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Mercredi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Jeudi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Vendredi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Samedi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Copyright 2010-2024 Infrarouge expert.
All rights reserved.

Déclaration de confidentialité

 

    Ce site utilise des cookies pour des fonctionnalités optimales.Voir notre politique de confidentialité