Infrarouge expert

Solutions de chauffage infrarouge

Je energiefactuur verlagen met elektrische verwarming? Ontdek de impact van infraroodpanelen op je verbruik én je energiekosten.

Infrarouge expert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infrarouge expert website is loading...

Geen energiefactuur meer? Word je eigen energieleverancier met infraroodverwarming.

Geen energiefactuur meer? Word je eigen energieleverancier met infraroodverwarming.

De energieprijzen zijn aan een forse stijging bezig. Weeral. Als consument kan je niet anders dan betalen en hopen dat het om een tijdelijke piek gaat, toch? Nee, er is een andere optie. Door in te zetten op een gesloten elektriciteitsnet waarin je jouw elektrische verwarming aandrijft met zelf opgewekte energie. Zonnepanelen en infraroodverwarming vormen daarbij de ideale match. Zo ben je niet langer afhankelijk van de prijsschommelingen op de energiemarkt.

Infrarouge expert Blog: Geen energiefactuur meer? Word je eigen energieleverancier met infraroodverwarming.

JE EIGEN ENERGIEKRINGLOOP: INFRAROODPANELEN EN ZONNEPANELEN

Het is november en voor je energiefactuur staan de zwaarste maanden van het jaar voor de deur. We zitten meer binnen en verwarmen vaker. Daardoor stijgt ons energieverbruik en daarmee onze factuur. Door ervoor te zorgen dat je zelf je energie opwekt en deze meteen zelf kan verbruiken, omzeil je het distributienet en kan je heel wat kosten besparen.

Ben je overdag vaak thuis? Dan kan je de opgewekte elektriciteit van je zonnepanelen meteen gebruiken om je infraroodpanelen aan te drijven. Jij zit binnen, maar geniet nog steeds van de (gratis) warmte van de zon.

Heb je vooral ‘s avonds energie nodig? Dan kan je via een thuisbatterij de energie van je zonnepanelen tijdelijk opslaan en deze op een later tijdstip inzetten. Tot eind 2021 zijn er bovendien subsidies van de Vlaamse overheid bij de aankoop van een thuisbatterij. Ook hierover geven wij je graag meer informatie.

ELEKTRISCHE VERWARMING STEL JE MAKKELIJK AF OP JOUW DAGRITME

Ben jij niet elke dag op hetzelfde moment thuis? Heb je het graag warm wanneer je binnenkomt? Een infraroodverwarming kan je met een timer en thermostaat makkelijk afstemmen op jouw ritme, zelfs wanneer dit wisselt van dag tot dag.

Met slimme schakelaars, smartphone applicaties of thuisconsoles stel je makkelijk in wanneer jij een ruimte op de gewenste temperatuur wilt hebben. Zo wandel je ‘s ochtends een gezellig warme badkamer binnen wanneer je vroeg moet vertrekken, maar ook wanneer je eens hebt uitgeslapen.

Efficiënt omspringen met je elektrische verwarming voorkomt onnodig energieverbruik en helpt je om je energiefactuur onder controle te houden.

INFRAROODVERWARMING WERKT SNEL EN KOSTENEFFICIËNT

Ook zonder timers en zonnepanelen geldt infrarood als een zeer zuinige elektrische verwarming. En dat komt door z’n efficiënte werking. Conventionele verwarming verwarmt namelijk alle lucht in een ruimte om de temperatuur te doen stijgen. Maar in grote ruimtes of kamers waar je slechts enkele uren doorbrengt, is dat natuurlijk helemaal niet efficiënt.

Jij wilt het immers warm krijgen. Dus waarom moet je dan de hele ruimte verwarmen? Infraroodpanelen werken sneller en gerichter dan conventionele verwarmingen. Infraroodstralen verwarmen enkel de personen en objecten in een ruimte. De energie wordt gefocust op jou en niet verspilt aan het gedeelte van de kamer waar jij geen tijd doorbrengt. Zo krijg jij het sneller warm én bespaar je energie.

EEN ENERGIEPLAN LATEN OPMAKEN BIJ INFRAROODEXPERT

Wil jij minder afhankelijk worden van schommelende energieprijzen? Of wil je een lagere energiefactuur in de bus krijgen? Infraroodexpert plaatst al jaren infraroodverwarming in huizen, appartementen en bedrijven. Wij adviseren je graag bij het uitkiezen van de perfecte opstelling voor jouw woning en noden. De juiste set-up kan immers een grote impact hebben op je energieverbruik.

Een lagere energiefactuur zonder comfortverlies? Contacteer Infraroodexpert voor een vrijblijvend gesprek en offerte op maat!

Geen energiefactuur meer? Word je eigen energieleverancier met infraroodverwarming.
Questions? Commentaires? N'hésitez pas et demandez des infos.

Qui sommes-nous

Infrarouge expert est une équipe dynamique, toujours à la recherche pour vous des produits les plus innovants, du gadget sympa jusqu'au must absolu nécessaire pour votre habitation. Nous testons bien entendu chaque produit avant de les inclure à notre gamme.
Contactez Infrarouge expert encore aujourd'hui!

Contact

Heures d 'ouverture

Lundi

Fermé

Mardi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Mercredi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Jeudi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Vendredi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Samedi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Copyright 2010-2024 Infrarouge expert.
All rights reserved.

Déclaration de confidentialité

 

    Ce site utilise des cookies pour des fonctionnalités optimales.Voir notre politique de confidentialité