Infrarouge expert

Solutions de chauffage infrarouge

Maak je werkplek veilig met infraroodverwarming!

Infrarouge expert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infrarouge expert website is loading...

Bescherm je klanten en werknemers met infrarood

Bescherm je klanten en werknemers met infrarood

Veelvuldig je handen wassen en zo vaak mogelijk objecten steriliseren was de voorbije maanden het credo tijdens de coronacrisis. Maar ook nu de heropstart van bedrijven en sectoren stilaan in zicht komt, blijven dit belangrijke zaken om rekening mee te houden. Weet jij al hoe je je personeel en klanten gaat beschermen in het post-lockdown tijdperk? Infrarood biedt een uitkomst voor heel praktische problemen bij de herlancering van je zaak.

Infrarouge expert Blog: Bescherm je klanten en werknemers met infrarood

Luchtverplaatsing

Het coronavirus verplaatst zich dan wel via vochtdeeltjes, het kan in binnenruimtes ook enkele uren actief blijven in de lucht. Infraroodpanelen verwarmen objecten en personen maar niet de omringende lucht. Hierdoor wordt er, in tegenstelling tot convectieverwarming, geen luchtverplaatsing gecreëerd. Zodoende verklein je de kans dat het virus zich in je werkruimte of winkel verspreidt.

Steriliseren met infrarood

De vraag naar desinfecterende gels en ontsmettingsalcohol kende de afgelopen maanden een ongeziene groei. Maar zijn dit voor jou wel praktische oplossingen? Misschien beschik jij over omvangrijke machines die je dagelijks of zelfs meerdere keren per dag dient te ontsmetten. Of zijn jouw werknemers voortdurend in de weer met allerlei kleine instrumenten. Regelmatige reiniging met een desinfectiemiddel is in die situaties enorm tijds- en arbeidsintensief.

Infrarood biedt een uitkomst voor dit soort van problemen. De afgelopen weken deed Infraroodexpert onderzoek naar het steriliserend vermogen van infraroodverwarming op mondmaskers met als doel de implementatie van dit systeem in een ziekenhuis omgeving. Deze tests verliepen uitermate positief.

Hoe gaat het in z’n werk?

In het bovengenoemde onderzoek werd uitgegaan van een set-up met een overhangend infraroodpaneel boven een tafel met mondmaskers. Met onze geavanceerde regeltechnieken kan vervolgens de oppervlaktetemperatuur van de tafel of objecten die gesteriliseerd moeten worden, nauwkeurig worden afgeregeld en gehandhaafd gedurende lange periodes.

Heb je geregeld een groot aantal kledingstukken of kleine voorwerpen die moeten worden gedesinfecteerd? Dan kan je deze, net als in onze testcase, verspreid op een oppervlak leggen, onder een infraroodpaneel. Vervolgens voer je de temperatuur gecontroleerd en gelijkmatig op tot 60° of hoger. Door de plaatsing van verschillende panelen rondom een object, kunnen zo ook grotere apparaten en machines worden gesteriliseerd. Kijk hierbij wel steeds na welke temperatuur vereist is om het virus te doden op het materiaal in kwestie.

Ben jij op zoek naar praktische oplossingen om je werknemers en klanten te beschermen tegen besmetting? Contacteer Infraroodexpert en wij zoeken samen met jou naar de ideale set-up voor jouw bedrijf.

Contacteer ons voor een uitgebreide, kosteloze en vrijblijvende analyse!
Questions? Commentaires? N'hésitez pas et demandez des infos.

Qui sommes-nous

Infrarouge expert est une équipe dynamique, toujours à la recherche pour vous des produits les plus innovants, du gadget sympa jusqu'au must absolu nécessaire pour votre habitation. Nous testons bien entendu chaque produit avant de les inclure à notre gamme.
Contactez Infrarouge expert encore aujourd'hui!

Contact

Heures d 'ouverture

Lundi

Fermé

Mardi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Mercredi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Jeudi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Vendredi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Samedi

10:00-12:00 - 13:30-17:00 sur rendez-vous

Copyright 2010-2024 Infrarouge expert.
All rights reserved.

Déclaration de confidentialité

 

    Ce site utilise des cookies pour des fonctionnalités optimales.Voir notre politique de confidentialité